ORGANIZACE VÝUKY NA ZŠ Břežany OD 14. 10. 2020 DO 30. 10. 2020

Od středy 14. 10. 2020 je rozhodnutím Vlády ČR zakázána přítomnost žáků v budově školy. Všechny ročníky přecházejí na distanční výuku. V týdnu
26. – 30. 10. 2020 proběhnou podzimní prázdniny prodloužené ministrem školství.

PRŮBĚH DISTANČNÍ VÝUKY

Upozorňujeme, že distanční výuka je pro žáky povinná ze zákona, a proto bude i hodnocena. Pokud žák ze zdravotních důvodů nebude moci na úkolech distanční výuky pracovat, musí ho jeho zákonný zástupce (rodič) omluvit u třídního učitele formou e-mailu. Pracovní e-mailová adresa pedagogických pracovníků ve tvaru: počáteční písmeno jmena.prijmeni@zsbrezany.cz /webové stránky školy – kontakty/

Úkoly ze všech předmětů na celý den dle rozvrhu hodin budou zasílány na emaily žáku, které jim byly  vlepeny do ŽK, vždy nejpozději daný den. Jednotliví vyučující žákům sdělí, jakým způsobem budou žáci práci odevzdávat a jakým způsobem ji vyučující budou hodnotit. Hlavním komunikačním kanálem mezi žáky v distanční výuce a vyučujícími bude e-mailová komunikace.

1. ročník se bude vzdělávat přes Microsoft Teams, kdy budeme pracovat pomocí videokonference.

Stravování žáků vzdělávaných distančně.
Žákům byla strava kompletně odhlášena na dobu distanční výuky.  

ŽÁDOST O OŠETŘOVNÉ
Žádost o ošetřovné si od středy 14. 10. 2020 mohou zákonní zástupci vyzvednout v budově školy v pracovních dnech od 11 do 11.30. Po příchodu před školu zatelefonovat na telefonní číslo 515 277 113 nebo zazvonit na zvonek.

V případě prodloužení povinné distanční výuky přejde PRIMA ZŠ Břežany od 2. 11. 2020 na vzdělávání prostřednictvím MS Teams kompletně. Sledujte dále naše webové stránky.

Mgr. Martinková Lucie, ř.š.